Blanes, de la mateixa manera que moltes altres localitats turístiques del litoral gironí, ha estat una de les poblacions que s'han omplert de visitants durant Setmana Santa. El municipi selvatà ha registrat un bon nivell d'ocupació als establiments hotelers que, en haver rebut reserves, ha decidit obrir. La major part han estat càmpings: en els set que han obert s'ha registrat una ocupació que se situa entre el 31,3% en els que no han pogut complir les expectatives, i fins al 80% en els que sí les han pogut complir. La major part de càmpings han tingut una mitjana d'ocupació d'entre el 50% i el 70%, coincidint especialment amb aquest darrer cap de setmana.

Respecte als apartaments turístics, dels vuit que van decidir obrir, tres han oscil·lat entre el 80% i el 100% d'ocupació, mentre que n'hi ha hagut quatre que han tingut una mitjana d'entre el 65% i el 70%; i tan sols un d'ells ha registrat una ocupació molt més baixa, del 31,3%. Dels 17 que hi ha en total, cap dels grans hotels han decidit obrir, i els que s'han posat en marxa han estat 5, amb uns nivells d'ocupació que han anat entre el 44% i el 100%, passant pel 52%, el 70% i el 97%.

Del total de consultes fetes a les oficines de turisme i Punts d'Informació, la majoria les han formulat visitants procedents d'arreu de Catalunya, però especialment de l'àrea metropolitana de Barcelona (Sabadell, Terrassa, Mataró...). Tan sols un 3,13% de les consultes les han fet visitants de l'estranger. Respecte a la resta de visitants catalans, alguns eren de Vic, Tarragona, Tremp, Granollers, i inclús de Lloret de Mar.