El jutge ha enviat a presó un home per robar dues vegades en un estanc i en dues botigues de Lloret de Mar durant el mes de març.

Es tracta d'un home de 39 anys, de nacionalitat marroquina i amb domicili a la mateixa població a qui s'acusa de ser el presumpte autor de quatre delictes de robatori amb força a interior d'establiment.

La Policia Local va identificar un dels lladres arran d'una discussió i els Mossos el van poder detenir i el relacionar amb tots els casos. El delinqüent no actuava sol i els Mossos de la comissaria de Blanes mantenen la investigació mantenen oberta.

La detenció dels Mossos d'Esquadra que ha comptat amb la col·laboració de la Policia Local és resultat d'una investigació oberta a finals de març arran una sèrie de robatoris a l'interior d'establiments comercials comesos amb el mateix modus operand: força la porta i sostreure la caixa registradora i objectes de valoi.

Dos cops en un estanc

Concretament, el dia 25 i 26 de març van robar dues vegades en un mateix estanc de la Plaça París. En ambdós casos, van trencar la porta principal i van sostreure tabac.

El mateix 26 de març també van robar en una carnisseria del carrer Alsem Clavé de Lloret on van forçar la porta de l'establiment i van sostreure la caixa enregistradora, diners en efectiu i un ordinador portàtil.

Tres dies després van forçar una botiga de regals ubicada al carrer del Carme on van trencar la porta d'accés i també van sostreure la caixa enregistradora i diversos objectes de l'interior.

Discussió al descobert

El dia 30 de març els agents de la Policia Local de Lloret van adreçar-se al carrer del Carme per una discussió entre persones a la via pública. Durant l'actuació van localitzar un dels possibles autors dels robatoris que s'estaven produint a la zona.

Finalment, amb les informacions dels agents locals i les tasques d'investigació, es va aconseguir identificar els autors dels robatoris. El passat dia 8 d'abril els Mossos van localitzar i detenir a Lloret un dels lladres.

La investigació, segons informa la policia, continua oberta per tal d'esbrinar si pot estar implicat en altres fets delictius i no es descarten noves detencions.

El detingut, amb antecedents, va passar el dia 9 d'abril a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual va decretar el seu ingrés a presó.