Una barbacoa ha acabat amb un vehicle i vegetació cremats a Blanes.

Els fets van tenir lloc ahir poc abans de les set de la tarda, els serveis d'emergència van rebre l'avís que en una finca de Mas Pons hi havia hagut dues explosions i que havien derivat en incendi.

En aquesta finca hi ha una casa vella i en el moment dels fets, hi havia gent fent una barbacoa i també animals. Cap d'ells va resultar ferit malgrat l'ensurt.

A lloc s'hi van desplaçar diverses unitats dels Bombers, Policia Local de Blanes, Protecció Civil, dos agents de la policia de Malgrat i el SEM i Mossos d'Esquadra.

Les flames van destrossar parcialment un vehicle que estava aparcat a la finca, peces de fusta i matolls. En total, uns 30 metres quadrats de massa forestal segons els Bombers.

S'apunta que tot va començar a la zona de la barbacoa, les flames van prendre en la llenya i dues bombones de butà petites -de les que habitualment s'utilitzen als càmpings-, que hi havia dipositades a sota, que van explotar i van fer sortir disparades peces de llenya.

Aquestes van contribuir a propagar l'incendi a un cotxe que hi havia estacionat molt a prop, així com a la casa i la zona boscosa que hi ha a la part posterior de l'habitatge on s'estava fent la barbacoa.

Una de les primeres tasques que van fer els efectius d'emergències va ser comprovar que la casa s'havia desallotjat. A conseqüència del foc, tant el vehicle com els objectes i una part de la zona amb vegetació que hi havia prop del seu origen van quedar parcialment cremats.

Poca estona després, les sis dotacions dels Bombers van donar per apagades les zones incendiades.