La Policia Local de Blanes ha aixecat 44 actes covid i ha identificat 858 vehicles aquest cap de setmana. Aquest darrer cap de setmana, el segon en què ha retornat l'obligatorietat de respectar el confinament comarcal, la Policia Local ha continuat fent els habituals controls a peu de carretera per vigilar el compliment de les mesures. La major part de sancions s'han aixecat entre divendres i diumenge i són per haver incomplert el confinament comarcal (39). La majoria corresponien a veïns de Barcelona i la seva àrea d'influència que volien venir a la segona residència de Blanes.

Les cinc actes restants corresponien a l'incompliment del toc de queda, que cal respectar des de les 22 hores de la nit fins a les 6 del matí. Aquest cap de setmana no s'ha registrat cap altre incompliment, assegura el consistori. D'altra banda, durant els tres dies la Policia Local de Blanes ha identificat els ocupants d'un total de 858 vehicles.

Com va avançar Diaride Girona, en un dels controls de diumenge, els agents locals van detenir dos lladres que es trobaven en cerca i captura.