Els serveis d'emergències van evacuar ahir un home de 79 anys per la finestra d'un quart pis de Blanes per ser atès mèdicament d'rugència.

Policia Local de Blanes, Bombers i SEM van intervenir en l'actuació. L'home patia un possible aneurisma pulmonar amb pronòstic greu.

La policia va haver de tallar un dels principals vials d'entrada perquè els Bombers poguessin ubicar amb seguretat el vehicle amb l'autoescala.

Els fets es van produir ahir al vespre i va ser necessari un complex operatiu perquè l'objectiu era poder evacuar l'home pel seu trasllat urgent a un centre hospitalari.

La víctima viu al quart pis d'un edifici sense ascensor de Blanes i per aquest motiu, es va requerir la presència de Bombers perquè evacuessin l'home per la finestra de casa seva amb l'ajut de l'escala.

La ubicació de l'edifici i les característiques del carrer on es trobava a més, va fer que s'hagués de tallar el carrer perquè el vehicle de bombers ocupava tota la calçada.

Per aquest motiu, la Policia Local va procedir a tallar la circulació durant prop d'una hora i mitja per facilitar les tasques d'extracció de la víctima de casa seva.

Un cop va ser evacuat del seu domicili, una ambulància medicalitzada del SEM el va traslladar directament a l'Hospital Josep Trueta de Girona, ja que l'home patia un possible aneurisma pulmonar amb pronòstic greu. segons informa l'ajuntament de Blanes.