La Policia Local de Blanes ha aixecat 52 actes covid i ha identificat 2.424 vehicles durant aquest passsat cap de setmana. Durant aquests últims tres dies de confinament comarcal -de divendres a diumenge-, la policia ha registrat un major volum de vehicles. Majoritàriament, els seus ocupants havien de participar en proves esportives. Concretament, n'han controlat 1.566 més que la setmana anterior.

Per la seva banda, sumant tots tres dies, els agents locals han aixecat un total de 52 actes covid, vuit més que en l'anterior cap de setmana -del 16 al 18 d'abril. D'aquest total, segons informa l'Ajuntament de Blanes, la majoria s'han imposat per haver incomplert el tancament perimetral que fins aquest diumenge estava circumscrit a la comarca de la Selva i que, des d'aquest dilluns, ha passat a tenir àmbit nacional, arreu de Catalunya.

De divendres a diumenge han identificat un total de 2.423 vehicles, 1.566 més que el cap de setmana anterior, quan en van ser un total de 858. Aquest augment es deu majoritàriament al fet que els ocupants dels vehicles tenien com a destí algun equipament esportiu d'aquest entorn, on havien de disputar proves de diferents disciplines esportives federades. Els dies en què va registrar-se més trànsit van ser dissabte i diumenge, amb 1.240 i 1.166 vehicles identificats, respectivament.