27 de abril de 2021
27.04.2021
Diari de Girona

Premien tres alumnes de l'institut Serrallarga de Blanes en un concurs d'emprenedoria

Les guardonades amb el tercer premi d'ImpulsFP són alumnes del Grau Superior en Administració i Finances

27.04.2021 | 11:33
L'institut Serrallarga de Blanes

Tres alumnes de l'institut Serrallarga de Blanes han rebut un guardó en un concurs d'emprenedoria.

Les guardonades amb el tercer premi d'ImpulsFP són alumnes del Grau Superior en Administració i Finances.

ImpulsFP és la unitat d'innovació de la subdirecció general de programes i projectes de la Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial de la Conselleria d'Educació.

Aquest dilluns es va fer el lliurament dels Premis ImpulsFP, un concurs territorial que pretén mostrar les millores iniciatives emprenedores i innovadores de l'alumnat dels ensenyaments professionals.

En aquesta segona edició l'Institut Serrallarga de Blanes ha estat premiat amb el tercer premi en la modalitat de projectes emprenedors.

Les guardonades són Neri Slavova, Sheila Martínez i Aniana Pratsevall, tres alumnes de segon cicle formatiu de Grau Superior en Administració i Finances.

La seva proposta tracta sobre un projecte on tres joves emprenedores uneixen els seus esforços per donar resposta a un segment de mercat en creixement i poc explotat.

Concretament, segons informa l'ajuntament, es tracta de posar en funcionament un restaurant amb productes de qualitat, ecològics i naturals (sense pesticides, conservants ni additius), oferint una gran diversitat de plats vegetarians, i que també estan dirigits als intolerants al gluten i la lactosa. La idea clau és satisfer les necessitats dels consumidors concentrant-se en un nínxol de mercat molt concret aplicant polítiques de RSC mediambientals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook