Avui, el mercat setmanal dels Teixits de Blanes, que s'instal·la a Blanes cada dilluns al passeig del Mar, amplia el nombre de parades fins al 100%. A l'octubre, l'Ajuntament ja va donar el vistiplau als paradistes perquè poguessin muntar el 50% dels estands, alternant-se cada 15 dies.

L'augment del nombre de parades fins al 100% anirà acompanyat de la implementació d'un seguit de mesures de seguretat i protecció per evitar la generació de riscos de propagació de la covid. Per poder controlar millor l'aforament, l'espai estarà dividit en tres sectors.

A més, tot el perímetre del passeig -des de l'extrem nord, a tocar de la zona portuària, fins a l'extrem sud a tocar de la plaça Catalunya- es tancarà amb 180 tanques per permetre-hi l'accés i la sortida a partir de nou punts controlats. N'hi haurà dos la plaça Catalunya, una a la cruïlla del passeig de Mar amb el carrer Muralla i un parell més a l'altura del carrer Muralla. Els últims quatre seran a tocar del Banc dels Músics, al Carrer Santa Anna, davant la Casa Saladrigas i al final del passeig, a tocar del port.

A banda dels nou controladors d'accessos -que disposaran d'un comptador perquè no se superi l'aforament- hi haurà dos coordinadors a tot l'espai. En total seran onze persones identificades, destinades a vetllar pel compliment de les mesures covid.

L'Ajuntament havia proposat dues opcions als paradistes perquè poguessin muntar cada setmana igualment, però les havien rebutjades. La primera els oferia instal·lar-se a l'esplanada del costat dels antics pavellons i l'altre, espaiar els negocis, com s'havia fet al juny, de manera que arribava a tocar del barri d'Els Pins i la plaça dels Països Catalans.