La Guàrdia Civil ha detingut dos homes per tenir un cultiu de marihuana al garatge d'una casa de Maçanet de la Selva.

Els agents han comissat 370 plantes, 420 cabdells i 408 esqueixos a l'habitatge de la urbanització de Montbarbat.

Els dos arrestats, de nacionalitat espanyola, estan acusats de ser els presumptes autors de delictes contra la salut pública i defraudació de

fluid elèctric.

La Guàrdia Civil, en el marc d'una investigació contra el tràfic de drogues, va desmantellar el divendres passat una plantació 'Indoor' de marihuana localitzada al garatge d'un immoble de la urbanització Montbarbat de Maçanet de la Selva i va procedir a la detenció de dues persones de nacionalitat espanyola.

Fruit de la tasca d'intel·ligència de la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Girona, els policies van obtenir informació que indicava l'existència d'aquesta plantació per al cultiu i tràfic de drogues. En la fase d'explotació de l'operació, amb el preceptiu manament judicial els agents van procedir a l'entrada i registre de l'habitatge confirmant l'existència al seu garatge d'una plantació "indoor" de marihuana. Durant l'escorcoll van intervenir 370 plantes, 420 cabdells i 408 plançons per seguir amb el cultiu.

L'operació es va saldar amb la detenció de dues persones com a presumptes autors de delictes contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. Segons la policia, la companyia elèctrica estima que s'han defraudat un total de 40.668kw, utilitzats per subministrar l'energia a la instal·lació elèctrica de la plantació de marihuana.