El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha adjudicat el contracte de serveis per a la redacció de l''Estudi informatiu de la nova estació ferroviària a l'Aeroport de Girona - Costa Brava', segons la Plataforma de Contractació del Sector Públic.

Compta amb un import de 284.592 euros (IVA inclòs) i disposa d'un termini de 24 mesos per al desenvolupament dels treballs, ha informat el Ministeri en un comunicat aquest dissabte.

L'estudi informatiu comprendrà els treballs necessaris per al citat estudi d'alternatives, contemplant tant l'anàlisi de la ubicació de l'estació, com l'anàlisi funcional i esquema de vies.

També detallarà el disseny de l'edifici de l'estació i la connexió amb l'aeroport, "que permeti satisfer les necessitats de transport actuals i futures racionalitzant les inversions".

La futura estació estarà situada a la línia d'alta velocitat Barcelona Frontera Francesa, que circula en els voltants de l'aeroport incloent-se el disseny de la connexió entre l'aeroport de Girona-Costa Brava i l'estació.