Un cotxe ha bolcat aquest matí davant del CAP 2 de Blanes

En el vehicle hi anaven tres persones, un menor que ha patit ferides lleus i s'ha hagut de rescatar.

El succés s'ha desencadenat quan passaven uns 10 minuts de les vuit del matí a l'Avinguda d'Europa, davant del Centre d'Atenció Primària del barri de la Plantera.

El vehicle que bolcat i ha quedat penjat lateralment arran de l'accident de trànsit. Que s'ha produït perquè el vehicle ha topat d'entrada amb un vehicle que estava aparcat i que l'ha destrossat i després amb un altre cotxe aparcat.

A lloc s'hi han desplaçat ràpidament els Bombers, el SEM i la Policia Local de Blanes,

Un dels menors ha quedat atrapat a dins del vehicle i segons els Bombers, ha calgut treure'l. El serveis mèdics han atès el ferit i posteriorment traslladat a l'hospital de Blanes.

En el vehicle sinistrat viatjaven un home de mitjana edat i dos menors. En primera instància els ocupants han estat atesos pel personal sanitari del CAP-2, metges, metgesses i infermeres, alertats pel soroll de l’impacte.

L’operatiu ha finalitzat a quarts de 10 del matí, després que s’ha retirat el vehicle amb la grua municipal, i el servei de neteja de la via pública ha recollit els vidres i les restes del cotxe sinistrat que havien quedat sobre la calçada.

Tallat el trànsit

Durant tot l’operatiu la Policia Local ha tallat la circulació del tram de l’Avinguda d’Europa on ha tingut lloc l’accident perquè els equips d’emergència treballessin amb major seguretat. 

. En total, han intervingut 13 dotacions de diferents cossos d’emergències de la Policia Local i Protecció Civil de Blanes, Bombers de la Generalitat, Sistema d’Emergències Mèdiques i Mossos d’Esquadra.