L’Audiència de Girona ha jutjat un acusat de prostituir un nen de 12 anys a Blanes entre 2012 i 2013 a canvi de diners o drogues. La fiscalia el fa responsable d’un delicte de corrupció de menors, un delicte d’abús sexual a un menor de 13 anys i un delicte contra la salut pública, pels quals li demana fins a 26 anys de presó. També s'han assegut al banc dels acusats el seu germà i un presumpte client.

Segons ha explicat la víctima, que ara té 22 anys, tot plegat va començar quan de forma casual va conèixer el principal acusat. «Jo llavors tenia problemes amb les drogues i robava per aconseguir-ne, i ell em va convidar a consumir», va relatar. A partir d’aquí, va instaurar-se una dinàmica que consistia que l’acusat li proporcionava cocaïna, alcohol o cànnabis, i de vegades diners, a canvi de serveis sexuals. La fiscalia indica que no s’ha pogut determinar els cops que es van produir els abusos, perquè eren «constants». En aquest sentit, la víctima ha dit que «anava sempre drogat» i que «no veia res més a part de les drogues», davant la pregunta de la fiscalia sobre si estava enamorat de l’acusat. 

Tots tres acusats van negar el relat de la fiscalia, i el processat que hauria abusat contínuament del menor va dir que li havia donat diners per menjar, però que mai havien tingut relacions sexuals. També va assegurar que el menor s’havia enamorat d’ell, i que per això va interposar la denúncia. 

Les defenses demanen l’absolució dels processats, però en cas de condemna demanen que s’apliqui una eximent de dilacions indegudes pel llarg temps transcorregut entre els fets i el judici. Un d’ells ja ha consignat la indemnització que li reclamen pels danys morals ocasionats a la víctima.