Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre persones d'un clan familiar especialitzat en cometre robatoris en àrees de servei de l'AP-7. Els arrestats tenen entre 18 i 53 anys i són veïns de Premià de Mar. La investigació es va iniciar el 29 de maig, arran d'un robatori amb intimidació que es va produir a la zona d'estacionament de l'àrea de servei Selva Sud de l'AP-7, al terme municipal de Santa Coloma de Farners. Dos camioners, que es trobaven a l'interior del vehicle, van detectar que unes persones havien tallat la lona del camió i havien forçat la porta del remolc per sostreure la mercaderia. Els lladres, en veure's descoberts, van intimidar els dos camioners amb una pistola i van aconseguir sostreure diverses caixes de roba i sabates.

Durant la investigació, els agents van aconseguir relacionar l'autoria dels fets amb un clan familiar especialitzat en robatoris tipus teloners. En concret, el pare i els dos fills s'encarregaven de cometre els robatoris mentre la mare venia la mercaderia sostreta en el seu propi domicili.

Dijous passat es va fer una entrada i perquisició en el domicili dels sospitosos, amb suport del Grup Especial d'Intervenció, on es va recuperar part del material sostret i l'arma de foc utilitzada en el robatori.

Durant l’escorcoll també es va intervenir nombrós material de dubtosa procedència com roba, sabatilles esportives, càpsules de cafè, productes alimentaris de qualitat i aparells d’electrònica, entre altres.

La investigació continua oberta per esbrinar la procedència del material recuperat i no es descarta que els detinguts estiguin implicats en altres robatoris.

Els detinguts, tres dels quals tenien antecedents, van passar divendres a disposició del jutjat d’instrucció 2 de Santa Coloma de Farners. El jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.