Ensurt entre un pesquer i un veler a 11 milles del port de Blanes. El vaixell d'arrossegament ha xocat contra el veler i a conseqüència dels fets, l'embarcació ha resultat danyada i s'ha enfonsat. Els mateixos pescadors han auxiliat els dos tripulants, dos ciutadans francesos, que han vist com la seva embarcació desapareixia a 100 metres de profunditat.

Els dos tripulants han sortit del naufragi sans i estalvis i posteriorment, conduïts pel pesquer fins al port de Blanes. Les dues persones que han naufragat viuen en una localitat propera a Toulouse.

Els fets han tingut lloc pels volts de les set del matí quan un vaixell d’arrossegament del port de Blanes anava a feinejar i es trobava a 11 milles de terra. L’embarcació pesquera, que feia tan sols una hora que havia salpat, ha col·lidit amb un veler d’uns 11 metres d’eslora per circumstàncies que es desconeixen, i en pocs minuts s’ha enfonsat a uns 100 metres de profunditat.

Al veler hi viatjaven dues persones que han estat rescatades sanes i estalvies pels mateixos pescadors i els han acompanyat fins al Port de Blanes. On ja els esperaven Protecció Civil de Blanes, la Guàrdia Civil i una ambulància del SEM, que els ha fet una revisió mèdica comprovant que no tenien cap traumatisme ni ferida.

Al port de Blanes també els esperaven el gerent de la Confraria de Pescadors que, juntament amb el patró de l’embarcació pesquera, Guàrdia Civil, Protecció Civil, i el Guarda Costes de Ports de la Generalitat, han iniciat les primeres gestions per auxiliar a les dues persones.

El mòbil i la cartera

Abans que el seu vaixell s’enfonsés, les víctimes del naufragi tan sols han pogut endur-se els seus telèfons mòbils i una cartera que duien a sobre,.

En el moment de la col·lisió les dues víctimes expliquen, segons informa l'ajuntament, que estaven desperts, a la coberta del veler, i que no han vist venir l’embarcació de pesca, tan sols se n’han adonat quan han sentit un fort cop i sobtadament el seu vaixell s’ha enfonsat ràpidament.