Un taxista va patir aquest dissabte a la matinada una agressió per part d’un veí de Lloret de Mar. El jove, d’uns vint anys i veí del municipi, es trobava a prop de la zona d’oci Sanddance, a Fenals, en el moment dels fets.

Segons asseguren fonts municipals, l’agressor s’hauria discutit amb el taxista. Va ser aleshores quan el jove va agredir al treballador. La detenció va anar a càrrec de la Policia Local de Lloret de Mar, tot i que el curs de la investigació l’està portant els Mossos d’Esquadra. Tal com asseguren aquests últims ja es té identificat l’autor dels fets.

Des de l’associació Ràdio Teletaxi Lloret de Mar lamenten l’atac i asseguren que l’agressor «estava sota els efectes de l’alcohol» quan va agredir «sense motiu ni prèvia discussió» al seu company de gremi. Des de la plataforma afegeixen que el taxista es trobava estacionat i a punt de recollir a uns joves al pàrquing proper a aquesta zona d’oci en el moment de l’atac.

En conseqüència d’aquesta «brutal» agressió, l’associació sol·licita a les forces de seguretat, Mossos i Policia Local que «actuïn amb la màxima contundència contra aquests incívics que atempten contra la seguretat i la integritat física en el desenvolupament de la feina». Cal recordar que es tracta d’un col·lectiu que pateix constantment aquestes mostres d’agressivitat.

Segons asseguren les mateixes fonts, el taxista es troba actualment ingressat a l’hospital Trueta de Girona a causa de les lesions produïdes per l’atac. «Esperem que caigui tot el pes de la llei sobre l’autor dels fets», conclou el comunicat de l’associació.