A partir d’avui Blanes recupera la normalitat en el servei de recollida de residus, l’anomenada Temporada Baixa. La variació més destacada d’aquesta temporalitat és que la recollida selectiva porta a porta que s’efectua principalment a Blanes centre i d’altres punts del municipi passarà a ser alterna pel que fa a les fraccions de resta i orgànica. En temporada alta, del 15 de juny al 15 de setembre, les dues fraccions s’han estat recollint per separat però amb caràcter diari en haver-hi una major presència poblacional al municipi, amb veïns de segona residència i turistes.

A partir d’avui, la brossa orgànica passarà a recollir-se només 4 dies: dilluns, dimecres, divendres i dissabte, mentre que la brossa de resta es farà els dies alterns a aquests, és a dir: dimarts, dijous i diumenge. Els cubells i les bosses s’han de treure a l’exterior dels habitatges entre les 8 i les 10 de la nit i, per tant, cal recordar que l’endemà que s’hagi dipositat el cubell de l’orgànica s’ha de recollir al matí.

Per tal d’informar els veïns del canvi de temporalitat, el passat dilluns es va instal·lar un Punt Informatiu a la plaça d’Espanya on a banda d’informar, també es va aprofitar per conscienciar la ciutadania sobre la necessitat de fer un reciclatge adequat de les deixalles domèstiques, especialment els residus orgànics, que cal dipositar al contenidor reixat de color marró. Per això, es van lliurar bosses compostables i es va obsequiar a tothom que ho va voler amb adob vegetal.