Blanes va reprendre ahir, coincidint amb el primer dia laborable després del pont del Pilar, els treballs per desmantellar torres i suports de la línia elèctrica de la zona que hi ha entre els barris de Mas Enlaire, Mas Moixa i El Control-Horta de la Perla.

La previsió de la companyia elèctrica ENDESA és recuperar les excavacions que ja es van fer en el seu moment amb l’objectiu de poder fer el canvi i connectar els cables soterrats, substituint finalment la línia aèria que encara funciona. Quan s’hagi fet, es podran desmantellar les dues estructures de formigó que hi ha al mig de la nova Rotonda del Carrer Anselm Clavé.

Està previst que els treballs s’enllesteixin en un període de quinze dies. Mentrestant, s’han hagut de prendre diverses mesures que afecten la circulació de vehicles i el transport públic d’autobusos.

Ahir al matí es va tallar un tram de l’Avinguda de l’Estació en un sentit de circulació, entre el Carrer Barcelona i el Carrer Anselm Clavé.

En paral·lel, també s’han hagut d’anul·lar temporalment diverses parades de la Línia 4 d’autobusos, que farà un recorregut d’anada i tornada entre la Plaça Catalunya i l’Estació de Trens. Concretament, s’han anul·lat les parades 8, 9, 10, 11 i 12, situades respectivament davant l’antiga Escola SAFA, Mas Moixa, Anselm Clavé, Casa de la Cultura i Rambla Joaquim Ruyra.