Els Mossos d’Esquadra conjuntament amb la Policia Local de Sils han detingut un home acusat d’exhibicionisme. Es tracta d’un jove de 19 anys, d’origen magrebí i procedent de Barcelona.

Els fets es remunten a diumenge al migdia, quan una família -mare, àvia i nena de 4 anys- acabaven de comprar en un estanc del carrer Jesús Costa. Van sortir de l’establiment i es van trobar un jove que els mirava i es tocava de forma obscena a la zona dels genitals.

Les dones van alertar als cossos policials i es van personar a lloc. Els agents de la Policia Local de Sils i els Mossos de Santa Coloma van fer una recerca i el van detenir presumptament per un delicte d’exhibicionisme.

El motiu pel qual se’l pot detenir per aquests fets, ja que hi havia una menor d’edat en el moment dels fets i per tant, es tracta d’un delicte que posa en perill a la criatura.

Presentar-se als jutjats

L’endemà dels fets, el jove va pasar a disposició del jutge de guàrdia de Santa Coloma de Farners. El qual en va declarar la seva llibertat amb càrrecs. A més, el magistrat li va imposar una mesura cautelar: s’haurà de presentar cada dia 1 i 15 de mes davant als jutjats. El detingut és el primer cop que se’ls veia per Sils i per tant, la policia sospita que estava de pas.