La Policia Local de Lloret de Mar ha detingut dos homes que acaben de robar en una botiga del centre.

Gràcies a l'avís d'un ciutadà, que va sentir trencadissa de vidres al basar, es va poder arrestar ràpidament els lladres.

Això va succeir dimarts de matinada, cap a tres quarts de cinc un veí del nucli antic va alertar la Policia Local que acaba de sentir i veure que algú trencava els vidres d'un basar.

En arribar dues patrulles es van trobar que el local, situat a la cantonada de la plaça Venècia i que dona al passeig Camprodon i Arrieta, presentava el vidre trencat i tot l'interior regirat. Fins i tot, es van trobar que hi havia restes de sang, que hauria deixat un dels lladres en esmicolar els vidres.

Arran dels fets, els agents de la Policia Local van fer recerca per la zona i al cap de pocs minuts, van localitzar dos homes que coincidien amb la descripció que els havia donat el veí -anaven vestits de negre-.

Els van trobar a prop d'un hotel que ara es troba en obres. Un dels lladres presentava ferides importants a la mà, ja que és el que hauria utilitzat per trencar el vidre de la botiga.

La caixa registradora també es va recuperar Policia Local de Lloret

Objectes recuperats

A banda dels dos homes, que van quedar detinguts i acusats d'un robatori amb força; els agents també van poder recuperar el material robat així com la caixa registradora del local. Entre els objectes robats i recuperats hi havia roba esportiva, memòries USB, begudes alcohòliques i bosses de mà.