Un accident de trànsit aquest dijous va acabar amb la vida de l’exdavanter del Palamós i Girona B, entre molts altres, Carlos López, de només 34 anys. El sinistre viari mortal va tenir lloc dijous cap a dos quarts nou del vespre a la C-16, a l’altura de Cercs. Els Mossos d’Esquadra de Trànsit investiguen les causes del succés. Segons informava el Servei Català de Trànsit, el vehicle de López va patir una sortida de via, va xocar contra la tanca i posteriorment va col·lidir amb un altre turisme que circulava en sentit contrari.

A conseqüència de l’accident, López va perdre la vida. El conductor de l’altre turisme implicat en el sinistre va resultar ferit de poca gravetat i va ser traslladat a l’hospital Sant Bernabé de Berga. Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers i dues ambulàncies del SEM. La C-16 va romandre tallada fins a tres quarts de dotze de la nit, moment en què es va reobrir el trànsit.

Veí de Santa Coloma de Farners

Carlos López vivia a Santa Coloma de Farners i, llevat d’alguna aparició amb els veterans del Palamós, havia aparcat el futbol. Enrere havia deixat una llarga trajectòria pels equips de les comarques gironines que va començar a l’antiga FE Figueres i va acabar fa un parell d’anys al Navata, on va marcar 53 gols a Quarta Catalana. Aquell registre li va valer el 2018 el reconeixement del premi Amos de l’àrea organitzats pel Setmanari de l’Alt Empordà, amb el Consell Esportiu i Comarcal de l’Alt Empordà. López va ser aquella temporada el màxim golejador de totes les categories de Catalunya empatat amb un jugador del Móra la Nova, però amb la diferència que ell va fer els 53 gols en la segona volta, perquè a la primera havia jugat al Girona B, a Primera Catalana. 

Entre Figueres i Navata, López va gaudir d’un piló d’experiències futbolístiques, records, companys i, sobretot va celebrar gols, molts gols amb les samarretes del Palamós, Eivissa (amb qui va debutar a 2a B), Penya Deportiva Santa Eulàlia, Farners, La Jonquera, Formentera, Empuriabrava-Castelló, Guíxols, Ripoll i Girona B. SúperLópez, a més a més, també va tastar l’aventura estrangera quan el 2014 va decidir provar sort a Finlàndia. Allà va jugar amb dos clubs, el Seinäjoki i al Haka.

Un cop es va conèixer ahir al migdia que la víctima de l’accident de cotxe del Berguedà era Carlos López les mostres de condol entre els diversos clubs on havia jugat es van succeir a les xarxes socials. Palamós, Figueres, Sant Feliu de Guíxols o Girona, entre altres, van voler enviar el condol a la família de l’exjugador. En aquest sentit, diumenge al Nou Estadi es guardarà un minut de silenci en memòria seva abans de començar el partit entre el Palamós i el Bescanó, de Primera Catalana.