La Cavalcada de Reis tornarà a recórrer els carrers més cèntrics de Blanes la nit del 5 de gener, després que l’any passat es substituís per un Campament Reial a l’exterior de la Ciutat Esportiva Blanes a causa de la pandèmia.

Enguany, es farà adaptada perquè es compleixin les mesures preventives Covid, evitant al màxim el contacte interpersonal. A més, es redueix el nombre de persones que desfilaran: si habitualment la rua estava formada per més de 350 persones, en aquesta ocasió seran unes 200. Una altra diferència respecte al 2020 és que les persones del seguici de la Cavalcada no es maquillaran, i aniran amb la mascareta posada durant tot el recorregut. Tampoc es tiraran caramels des del balcó de l’ajuntament.

Els eixos principals de la cavalcada es mantindran igual que ja es van fer el gener del 2020: els tres reis arribaran a les 6 de la tarda en vaixell al Port de Blanes, i pujaran a les carrosses que ja els estaran esperant per emprendre tot seguit el recorregut habitual que acaba a l’ajuntament.