Dues persones van morir divendres en un xoc frontal en el qual es van veure implicats tres vehicles a la carretera C-63 al seu pas per Vidreres. Per causes que s’estan investigant, els conductors de dos turismes van topar frontalment. A conseqüència de l’impacte, l’ocupant d’un dels cotxes va morir al lloc dels fets.

Es tracta d’un home de 56 anys (JR.I.G) i veí de Sant Boi de Llobregat. L’altre conductor va quedar ferit en estat greu a causa del xoc i se’l va traslladar a l’hospital Josep Trueta de Girona, on va morir ahir al matí, després de no poder superar les ferides produïdes per l’accident. Els dos ocupants del tercer vehicle implicat al sinistre van quedar ferits lleus i van rebre l’alta al mateix lloc de l’accident.

Arran de la incidència es van activar quatre ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que van desplaçar-se al lloc dels fets, juntament amb diversos efectius dels Mossos d’Esquadra, a més de sis dotacions dels Bombers que van fer tasques d’excarceració de les víctimes.

Amb aquestes dues, ja són tres les víctimes mortals en accidents de trànsit a la xarxa interurbana catalana en la primera setmana del 2022.