Desconec si ha estat la Covid, la bona voluntat o els propòsits de l’any nou de ser millors persones els qui han provocat que els habitants de la Selva, i mira que és estrany, es posin d’acord en alguna cosa. El Castell de Montsoriu, ubicat al terme municipal d’Arbúcies, és una meravella. I, per si no ho sabeu, es veu, segons m’expliquen, que estem a punt d’enfrontar-nos a una «batalla» amb el Castell de Mur, al Pallars Jussà, tot això obra i gràcia de TV3. Ja em diràs tu quines ganes tenim d’enfrontar-nos a ningú amb la tranquil·litat que tenim a la comarca.

Arribat a aquest punt d’haver d’enfrontar-nos a la bona gent del Pallars, com diria en Quim Masferrer. Em diuen des de la capital de la comarca que utilitzaran tota la munició dels selvatans i selvatanes per guanyar la batalla. És clar que dins la comarca, la qualitat de vida la tenim guanyada, apunto que és una de les més equilibrades d’aquest petit país, tenim costa (brava), plana i muntanya, Guilleries i Montseny i bon viure.

El Castell de Montsoriu és una autèntica joia. Em consta que les properes hores, municipis i vilatants es tornaran «locos» per aconseguir guanyar aquesta primera batalla.

Estimat lector de la Selva o d’on siguis, si t’ho creus, t’avorreixes o no saps què fer, et demano que perdis uns minuts i vota pel Castell de Montsoriu amb @Batallatv3. Tens temps fins dimecres dinou de gener, a veure què surt!

Per cert, et convido a veure un vídeo que han penjat a les xarxes socials del Castell de Montsoriu i que s’hi en tens algun dubte t’ajudarà a votar.

Dins d’aquest ambient d’unió i superació amb l’eslògan de la força d’un territori m’agradaria lloar la tasca iniciada, després de molt temps, de l’Associació d’Hostaleria de la Selva, una entitat que es va crear als anys 90 i que darrerament s’han activat amb tots els actius, els millors productes, les millors receptes i el millor servei que pot oferir una gran comarca amb un gran castell.