Un botiguer de Blanes va acabar ferit aquest dimarts després de sorprendre dos homes furtant en el seu establiment. S’hi va encarar però els lladres s’hi van tornar donant-li forts cops. L’home inicialment presentava un fort cop al cap i el SEM el va traslladar a l’hospital Trueta de Girona però després de fer-li proves va ingressar a l’hospital comarcal, on segons fonts municipals, roman ingressat però no en estat greu.

El succés es va produir cap a dos quarts de sis de la tarda, una veïna va alertar la Policia Local que hi havia una baralla davant d’un basar xinès que també compta amb zona d’alimentació.

Arran dels fets, dues patrulles de la Policia Local es van desplaçar a lloc i es van trobar dos joves que colpejaven un home, el responsable de l’establiment. Que els havia sorprès furtant productes, ell els ho havia recriminat i el van increpar. L’home va colpejar-se a més contra mobiliari urbà i un cop a terra, va rebre més cops dels presumptes lladres. Això el va deixar ferit sobretot del cap, una lesió que finalment no va ser tan greu com es temia.

Els agent locals van detenir els dos joves, d’uns 20 anys, i els acusen de ser presumptes autors d’un robatori amb violència i intimidació.