L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners portarà a terme per divuitè any consecutiu el projecte Brigada Jove, amb l’objectiu de facilitar als joves del municipi un primer contacte amb el món laboral i fomentar les habilitats i l’adquisició de competències professionals.

En total, s’han creat 16 places de treball complementari i de suport a les tasques municipals per a joves d’entre 16 i 20 anys durant els mesos de juliol i agost (13 places al mes de juliol i 3 al mes d’agost). Els contractes tindran una durada temporal entre l’1 i el 31 de juliol i a l’agost entre el dia 1 fins el 31 amb una jornada laboral de 20 hores setmanals.

Entre les tasques a desenvolupar hi ha feines de manteniment d’espais municipals i d’auxiliar administratiu, entre altres. A més a més, s’ofereix una formació transversal de 4 hores durant dos dies a les persones contractades

Inscripcions fins al 23 de maig

El termini de presentació d’instàncies estarà obert fins el proper 23 de maig. Un cop finalitzat aquest període, es dictarà resolució en el termini màxim d’un mes, declarant aprovada la llista provisional d’admesos i exclosos, que es publicarà a la web municipal. L’adjudicació de places es farà mitjançant un sorteig públic en el qual només podran accedir les persones aspirants que no s’hagin beneficiat del programa en anys anteriors.