L’ONCE ha repartit 20.000 euros a Tossa de Mar i altres 20.000 euros a Blanes, al sorteig del Sueldazo del Cap de Setmana, de dissabte 7 i diumenge 8 de maig, respectivament.

Iban Morelló, agent venedor dels jocs responsables de l’Organització, és qui ha portat la sort dissabte a Tossa de Mar des del quiosc de l’ONCE ubicat a l’avinguda Ferran Agulló, núm. 19. I diumenge, va estar Tomás Martínez qui va repartir fortuna a Blanes des del quiosc de l’ONCE situat a l’avinguda Els Pavos, núm. 13. Iban i Tomás, tots dos persones amb discapacitat com tots els venedors de l’ONCE, van vendre cadascú d’ells un cupó premiat amb 20.000 euros. 

Tossa de Mar pertany administrativament a l’agència de l’ONCE a Blanes, que presta serveis personalitzats a 183 afiliats i afiliades i compta amb 100 agents venedors dels productes de joc de l’Organització.

El Sueldazo del Cap de Setmana de l’ONCE ofereix, tots els dissabtes i diumenges, un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros, més 5.000 euros al mes durant 20 anys consecutius a un sol cupó. I premis de 2.000 euros al mes durant 10 anys consecutius, a altres quatre cupons. Els cupons de l’ONCE es comercialitzen pels 19.000 agents venedors de l’Organització, 2.500 d’ells a Catalunya.

Els cupons de l'ONCE són part dels productes de loteria social, segura, responsable i solidària de l'Organització que, des del seu disseny fins a la seva comercialització, implementa controls per neutralitzar consums descontrolats, prohibeix expressament la venda a menors d'edat o el consum a crèdit, entre altres mesures. L'Organització manté una responsabilitat amb la ciutadania promovent una política de joc responsable amb els més exigents sistemes d'avaluació i seguiment definits per l'Associació Mundial de Loteries i l'Associació Europea de Loteries i Totos d'Estat.