Diari de Girona

Diari de Girona

Un grup de veïns i un Guàrdia Municipal de la Cellera retenen un lladre que volia robar en un edifici

Els Mossos detenen un altre jove que esperava en un cotxe fora del bloc i que va fugir en veure la policia

Cotxe dels Vigilants Municipals de la Cellera | FIRMA FOTÓGRAFO

La valentia dels veïns d’un edifici de la Cellera de Ter i l’actuació d’un Guàrdia Municipal de la població va permètre aquest dimarts frustrar dos robatoris en pisos de la població. A més, amb el seu ajut i l’actuació dels Mossos de la comissaria de Santa Coloma de Farners s’han pogut detenir els dos presumptes autors: dos joves de Salt de 18 i 20 anys. Se’ls acusa de ser els presumptes autors de dos robatoris amb força en habitatges i a banda, els agents d’Investigació de Santa Coloma també indaguen si també poden ser els autors d’un altre robatori amb força ocorregut el dilluns en el mateix edifici.

El succés es va produir aquest dimarts cap a les dotze del migdia, quan veïns d’un bloc de pisos del carrer Grup Estel van avisar el telèfon d’emergències que havien vist algú a l’escala que intentava entrar en algun habitatge. Arran dels fets també es va activar la Guàrdia Municipal que juntament amb els veïns van aconseguir retenir un jove.

En paral·lel, els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Farners van arribar a la Cellera de Ter i van veure que hi havia un vehicle esperant a fora de l’edifici i el seu ocupant en veure’ls va arrencar a córrer.

Finalment, la policia va detenir els dos joves. A més, els agents van comprovar que al bloc de pisos hi havia dos portes d’habitatges que presentaven danys ja que les havien forçat fent-los palanca. Davant de les evidències, ambdós van quedar arrestats. Cap d’ells tenia antecedents policials. D’altra banda, els Mossos també investiguen si poden ser els autors d’un robatori consumat el dia abans en el mateix bloc.

Compartir l'article

stats