Una conductora beguda va bolcar ahir el matí amb el cotxe a Blanes.

Va donar una volta de campana i a conseqüència de l'accident va acabar a l'hospital comarcal.

L'aparatós accident va produir-se poc després de les set del matí. La Policia Local va rebre l'avís i es va desplaçar ràpidament al lloc del sinistre, situat molt a prop de la prefectura.

Els agents van ser els primers a atendre la conductora del turisme, que va donar una volta de campana abans de quedar aturat de costat a la carretera d’Accés a la Costa Brava –la GI-682-, sota el pont que hi ha al barri de Mas Borinot.

Els policies van comprovar que la jove estava desorientada, però aparentment no presentava ferides de consideració. A lloc també s'hi van desplaçar dues dotacions dels Bombers i una ambulància del SEM, que es va encarregar de traslladar la conductora a l’Hospital Comarcal de Blanes perquè fos examinada i atesa.

La Policia Local va sotmetre la conductora prova d’alcoholèmia i va donar un resultat final de 0,56 mg/litre d'aire expirat, més del doble del permès. Els agents van instruir les diligències oportunes.

Danys

L’operatiu va finalitzar quan faltaven pocs minuts per les 10 del matí. D’altra banda, el cos de seguretat també va comprovar com, a conseqüència de l’impacte del vehicle amb una new jersey de protecció, aquesta va quedar malmesa, sobresortint una vareta metàl·lica d’uns 15 centímetres que, en poder suposar un perill pels conductors de motocicletes i vianants, s’ha avisat al Servei Territorial de Conservació de Carreteres perquè gestionin la seva retirada, segons informa l'ajuntament.