Els Mossos d’Esquadra han detingut un home per robar un cotxe a Girona i causar danys en vehicles a Blanes.

La detenció es va fer a la població de la Selva i l'arrestat és un home de 31 anys a qui acusen de ser el presumpte autor de dos delictes de danys i un delicte de robatori i furt d’ús de vehicle.

Els fets van succeir la mitjanit del passat 24 de maig quan un home va causar danys en diversos vehicles estacionats al carrer Antoni Gaudí de Blanes.

Diverses dotacions dels Mossos de la comissaria de Blanes es van desplaçar a lloc i van comprovar que dos vehicles tenien els retrovisors i els vidres trencats.

Van buscar el possible autor dels fets i el van localitzar allà mateix i el van arrestar.

Durant l’escorcoll li van intervenir quatre tornavisos, claus angleses i un ferro amb un ganxo, entre altres eines, i un telèfon mòbil que no era de la seva propietat.

Robat i aparcat a Blanes

Els agents van comprovar que el detingut tenia més objectes personals a l’interior d’un altre vehicle aparcat al mateix carrer. Tot seguit, segons informa el cos policial, van esbrinar que aquest vehicle constava com a sostret des del 16 de maig a Girona.

 El detingut, amb múltiples antecedents, va passar el dia 26 de maig a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, qui en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.