Un incendi al pàrquing d'un aparthotel de Tossa de Mar ha obligat a confinar uns 100 hostes. Algunes altres persones també han sortit pel seu propi peu del recinte hoteler arran del foc.

El succés s'ha produït cap a dos quarts de dues de la matinada en un establiment del carrer de Víctor Català de quatre plantes. Per causes que es desconeixen, s'ha produït un incendi elèctric al pàrquing, que està soterrat.

Aquest incendi ha obligat a desplaçar fins al lloc dels fets fins a set dotacions dels Bombers, la Policia Local i el SEM. Ningú ha resultat ferit.

El què sí ha succeït és que si bé el foc s'ha pogut apagar ràpidament i ha cremat un quadre elèctric; en canvi, el foc ha generat molt fum que s'ha escapat cap a l'escala i la recepció.

Això ha provocat que els hostes s'haguessin de quedar confinats a les habitacions mentre treballaven els efectius d'emergència.

Al cap d'una hora i mitja, ja s'ha donat el foc per apagat, les zones ventilades i els Bombers han donat el servei per tancat i sortosament, ningú ha resultat ferit.