Independents de la Selva es presentarà a les properes eleccions municipals de Riudellots de la Selva amb la formació Som Riudellots. El grup d’independents es va presentar a les darreres eleccions a 15 municipis de la comarca de la Selva i va obtenir 48 regidors, tres alcaldies, 5 consellers comarcals i una diputada a la Diputació de Girona.

La nova formació detalla en un comunicat que vol aconseguir, de manera col·lectiva i participada, «un poble referent i millor, amb una estratègia de futur, però també amb un compromís amb el present i el dia a dia dels nostres veïns i veïnes».

D’altra banda, des de l’agrupació han anunciat que Xevi López, extinent d’alcaldia, serà la persona que encapçali aquesta nova alternativa municipal basada en la millora dels serveis bàsics, les infraestructures, la promoció econòmica i la participació ciutadana, eixos centrals d’una política municipal que «necessitem propera, àgil i al servei de la gent».

Finalment, l’agrupació ha obert diversos perfils a les xarxes socials on aniran anunciant les persones que formaran part de la llista: Instagram (@somriudellots) o Twitter (@somriudellots).