La sortida d’En Comú Podem del govern de Blanes ha obligat ERC a reestructurar el cartipàs, ja que a partir d’ara haurà de governar amb només cinc regidors dels 21 que hi ha a l’Ajuntament.

L’alcalde, Àngel Canosa, ha assumit la regidoria d’Urbanisme, Enginyeria, Obra Pública, Serveis Municipals i Mobilitat. Es tracta de les responsabilitats que fins ara tenia Rosa Aladern, la regidora dels comuns a qui ell mateix va retirar les atribucions, fet que va generar el trencament del pacte de govern. A més, Canosa se seguirà encarregant de la Policia i Protecció Civil.

D’altra banda, Olga López es convertirà en primera tinenta d’alcalde i encapçalarà Joventut, que se suma a les àrees que ja dirigia: Serveis Jurídics, Oficina de Consum, Contractació i Patrimoni, Recursos Tecnològics, Educació i Arxiu Municipal.

Albert Sanz, que fins ara duia Cultura i Festes, és el segon tinent d’alcalde i assumeix Participació Ciutadana, Turisme, Promoció, Comerç i Empresa. Les noves atribucions de Marina Vall-llosada, tercera tinent d’alcalde, són Neteja i Residus, Acció Social i Igualtat, Nova Ciutadania i Solidaritat, que se sumen a les àrees que ja tenia -Salut i Medi Ambient-, mentre Carlos Garzón, quatre tinent d’alcalde, suma Esports a les àrees que ja gestionava (Hisenda i Recursos Humans).