Després de dos anys en què no s’havia pogut fer, enguany s’ha celebrat la 37a edició de la caminada popular Nit de Sant Bonós. Un dels atractius d’aquesta activitat és la distància a recórrer (vuit quilòmetres) que transcorre arreu del municipi. El fet que se celebri durant una nit d’agost, quan ve de gust estar-se al carrer, ha sigut un dels factors que ha propiciat la inscripció i participació de més de 5.000 persones.

Els guanyadors de l’edició d’enguany han estat Marta Romance i Víctor Aguilera, de Berga, que a més a més són parella en la vida real. Darrera d’ell, en segona posició, s’ha situat qui en les tres anteriors edicions havia arribat primer, l’atleta blanenc Buba Sabaly, seguida per Enric Joan Tejedor, que en l’anterior edició del 2019 va ser segon.

A l’hora d’inscriure’s, la gent que hi participa té la possibilitat de fer donacions voluntàries mínimes a partir de cinquanta cèntims d’euro. Tot el que es recull amb aquestes aportacions es destina a entitats socials sense afany de lucre que es trien des del Departament d’Acció Social de l’Ajuntament de Blanes. Aquest 2022, un 50% del total recollit amb aquestes donacions s’ha destinat a Càritas Interparroquial, i l’altre 50% a El Bon Samarità, que han hagut de redoblar esforços aquests darrers anys. Poc abans que comencés la caminada es va conèixer la suma de les aportacions fetes, un total de 625 euros.