Un incendi en un pis de Blanes va deixar el passat dilluns al vespre una habitació totalment cremada. La resta de l’habitatge també va patir algunes afectacions i això va provocar que els inquilins passessin la nit a casa d’uns familiars. No es van haver de lamentar ferits, ja que en el moment dels fets, el pis era buit.

Els fets es remunten prop de dos quarts de set de la tarda, quan la Policia Local de Blanes va rebre un avís que s’havia declarat un foc en una habitació d’un edifici situat al carrer de Ramon Llull del barri de Ca la Guidó. Paral·lelament, des del telèfon d’emergències 112, van rebre la trucada d’una veïna de l’immoble afectat que va alertar sobre la propagació del foc a casa seva, situada a l’edifici del costat.

Arran de la incidència, es van mobilitzar sis dotacions dels Bombers, Policia Local, Protecció Civil, Mossos d’Esquadra i SEM que es van dirigir al lloc.

No va afectar l’estructura

A conseqüència del foc, l’habitació on es van iniciar les flames va quedar molt malmesa i va acabar afectant la resta del pis, encara que no de manera estructural i tampoc hi va haver ferits, segons informa l’ajuntament de Blanes en un comunicat.

Segons els Bombers, va cremar totalment l’habitació a on va iniciar-se el foc. A més, van revisar les escales del bloc afectat i dels més propers per mirar que no hi hagués més afectacions.

Finalment, cap a tres quarts de vuit del vespre, l’operatiu va es va donar per acabat.