Diari de Girona

Diari de Girona

Anglès posarà una càmera als contenidors de la zona esportiva

Els veïns d’Amer, la Cellera i Bescanó, que compten amb Porta a Porta, hi aboquen les deixalles per no haver de fer una tria dia rere dia

L’Ajuntament d’Anglès posarà una càmera de videovigilància als contenidors de deixalles que se situen entre la zona esportiva i el carrer de les fàbriques per evitar que es deixin les escombraries fora de l’abocador. Des de fa més d’un any, la brossa s’acumula a fora del contenidor ocupant la vorera, fet que dificulta la circulació dels vianants i, alhora, embrut la imatge de la ciutat.

Veïns de la zona s’han queixat de la situació i l’alcalde, Jordi Pibernat, assenyala que la millor solució és la instal·lació d’una càmera. Apunta, també, que la situació és causada per veïns de municipis contigus -Amer, la Cellera i Bescanó- que ja compten amb el Porta a Porta i opten per tirar les deixalles a Anglès, per no haver de fer una tria dia rere dia. «Des que fan el Porta a Porta, els veïns de pobles del voltant venen a fer turisme d’escombraries i nosaltres recollim el triple de deixalles que fa un any», manifesta. La recollida de les escombraries, ara, l’han de fer més sovint i això també suposa un cost econòmic alt. Serà a finals de setembre quan s’instal·larà aquesta càmera, al mateix moment que se n’instal·lin diverses més al municipi.

Compartir l'article

stats