L'Ajuntament de Riudellots de la Selva ha denunciat destrosses al pati de l'escola. S'ha denunciat als Mossos i la Guàrdia Municipal i es planteja la possibilitat de posar càmeres de videovigilància.

Segons ha denunciat l'Ajuntament, els mestres es van trobar ahir amb el mobiliari del pati malmès. Les taules de pícnic i les catifes d'herba artificial han estat arrencades i l'escuma de protecció d'uns pilars han estat tallats. A més, també s'ha trobat brossa a terra com llaunes i embolcalls de plàstic.

Des de l'Ajuntament de Riudellots han manifestat i lamenten que aquest incivisme "perjudica no només als infants de l'escola sinó a tota la població, ja que es tracta d'espai obert que tothom pot gaudir després de l'horari escolar i els caps de setmana".

Aquests actes vandàlics es donen just després d'haver acabat les obres de millora de les instal·lacions de l'escola.

L'alcaldessa de Riudellots, Montserrat Roura assegura que "no és la primera problemàtica d'incivisme que ens trobem al nostre municipi, aquest estiu vam trobar una cadira i un extintor a sobre el terrat de l'escola". I afegeix, "estem valorant els danys exactes i si caldrà canviar alguna cosa".