Diari de Girona

Diari de Girona

Una baralla a cops de pal entre cinc persones a Lloret deixa un pescador ferit

Els dos presumptes agressors acaben detinguts i els Bombers han de rescatar una de les víctimes de l’aigua

Una agent dels Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu Mossos d'Esquadra

Una baralla entre cinc persones, tres d’elles pescadors, va acabar dissabte a la nit amb dos detinguts i una persona rescatada pels Bombers de dins de l’aigua. Els Mossos d’Esquadra van arrestar dos dels agressors.

Els fets es van produir cap a tres quarts de nou de la nit a la platja de la cala de Sa Boadella. En aquell moment hi havia tres persones pescant i dos homes, que presentaven símptomes d’anar sota la influència d’alguna substància -possiblement alcohol-, els van increpar. Després d’una disputa verbal, un d’ells va clavar un cop de puny.

Reincidents

Arran dels fets un testimoni va alertar els Mossos d’Esquadra i els agressors van fugir i les víctimes no van voler denunciar. Però la història no va acabar aquí, posteriorment, cap a les onze de la nit, els dos presumptes agressors van tornar a la zona on hi havia les víctimes. Un d’ells anava equipat amb un pal -similar a una defensa extensible- i un altre va exhibir un ganivet. Es van enfrontar als tres pescadors de canya.

En aquells moments, testimonis van alertar a través del telèfon d’emergències 112 dels fets i els Mossos de la comissaria de Blanes van tornar de nou a la zona on feia poc més d’una hora havia ocorregut el primer fet. En arribar es van trobar un dels pescadors amb cops al canell, un altre a les cames i finalment, un dels pescadors a dins de l’aigua agafat d’una roca i amb un fort cop al cap.

Rescatats de l’aigua

Arran de la ubicació del ferit, es va activar Bombers i Salvament Marítim. Van acostar-se fins a la zona i finalment, qui va actuar van ser els Bombers. Van activar dues dotacions i van extreure la víctima que s’havia llançat de l’aigua mentre fugia dels agressors. Pels volts de dos quarts de dotze ja el tenien fora i presentava un cop fort al cap. Una ambulància del SEM el va haver de traslladar a l’hospital comarcal de Blanes on va necessitar punts de sutura. Arran de la disputa, els Mossos de Blanes vam detenir els dos presumptes agressors, de 52 i de 47 anys, i els acusen de ser autors, d’un delicte de lesions i un delicte d’amenaces.

Compartir l'article

stats