Els Mossos d'Esquadra investiguen una disputa familiar que va acabar amb trets a Riells i Viabrea.

Els fets van succeir dissabte pels volts de les cinc de la tarda a la tarda, com ha avançat El Caso i ha confirmat Diari de Girona, en una casa ocupada de la població.

Les dues famílies van discutir-se i arran d'això es van realitzar trets.

Els Mossos i la Guàrdia Municipal de Riells i Viabrea van acudir fins a una casa de la urbanització de Júnior Park arran de l'alerta rebuda per veïns. Els veïns van avisar la policia que havien sentit trets al carrer.

La policia va certificar que hi havia hagut aquest intercanvi amb armes de foc i van trobar casquets de bala. L'autor dels trets amb pistola va fugir del lloc i els hauria fet per intimidar l'altra part.

No es van haver de lamentar ferits i cap de les dues parts va voler presentar denúncia a la policia.

En tractar-se d'un fet relacionat amb armes de foc, els Mossos van traslladar l'atestat amb tota la informació al jutjat de Santa Coloma de Farners. Aquest els ha demanat investigar els fets.

L'alcalde de Riells, Josep Maria Bagot lamenta els afectats que no presentessin denúncia i afegeix que la casa fa anys que està ocupada. També explica que en ser un conflicte familiar, els afectats els han assegurat que ja s'ho resoldran ells.

Demana canvis legislatius en els temes d'ocupacions i a parer seu, implicarien anar "molt més enllà i agafar diverses potes de l’estat del benestar" i no afrontar el tema només des dels serveis socials. També recorda que l'actual llei lliga molt de mans als cossos policials i a la pràctica, també a l'aparell judicial.