Lloret de Mar ha registrat menys fets delictius aquest estiu que durant el mateix període abans de la pandèmia, l'any 2019. La Policia Local i els Mossos han donat a conèixer les dades delinqüencials de la temporada i han detallat que s'ha passat dels 2.185 registrats fa tres anys als 1.881 d'aquest 2022. En termes generals, han baixat els robatoris amb força, el d'interior de vehicles, els furts o els robatoris en establiments i hotels. Per contra, han augmentat els robatoris amb violència o intimidació.

El regidor de Seguretat, Jordi Sais, ha explicat que hi havia un grup de joves darrere de diversos robatoris amb violència, especialment durant la nit, però que els van aconseguir detenir i "van deixar de ser operatius".

Pel que fa als delictes contra les persones, les xifres de casos de violència domèstica es mantenen similars a les del 2019 amb cinc incidències i les agressions sexuals han passat de cinc a nou. El nombre de denúncies per abusos sexuals també han baixat respecte a les de fa tres anys, passant de sis a quatre aquest 2022.

El Pla d’Estiu de la Policia Local de Lloret per aquest estiu s’ha reforçat respecte al 2019 amb més dispositius de seguretat i accions preventives. Durant tot l’estiu la Unitat Canina de la Policia Local de Lloret ha estat treballant a les tardes i a les nits en tasques de seguretat ciutadana especialment pel que fa a la tinença d’estupefaents. També s’ha establert controls periòdics d'alcoholèmia i drogues així com vigilància preventiva amb patrullatges en urbanitzacions i el nucli antic. 

La plantilla de la Policia Local és de 103 persones. Actualment, hi ha 94 efectius però l'any que ve està previst cobrir les vacants i ampliar la plantilla.