Una simple multa per aparcar malament en una zona de Lloret de Mar va acabar amb dos detinguts i un agent de la Policia local atès a l’Hospital de Blanes després de rebre una mossegada. Segons va avançar Nova Ràdio Lloret i ha pogut confirmat Diari de Girona, els fets van passar divendres passat a la tarda al carrer Torrentó. 

Els agents de la Policia Local van veure un vehicle amb matrícula francesa que estava aparcat en una zona de càrrega i descàrrega i el van sancionar per incomplir amb la normativa. Els policies van informar la parella del vehicle que havien d’abonar la multa per estacionar en un lloc prohibit, en una zona de càrrega i descàrrega. Els dos ocupants, un home i una dona s’hi van negar i després, tampoc van deixar que els identifiquessin. De fet, es van tancar a dins del cotxe i no en volien sortir.

@silviofilhosantos mirá que pasa en Lloret de Mar pt@ ciudad r #racism #police #spain ♬ som original - Silvio Filho

Atemptat contra l’autoritat

En el moment que un policia intentava extreure la dona del vehicle, aquesta va clavar una mossegada al braç. Arran de les ferides, el policia va haver de ser atès a l’hospital comarcal de Blanes.

Finalment, ambdós ciutadans francesos van acabar detinguts pels fets. Els agents els van acusar de ser presumptes autors d’un delicte d’atemptat i resistència als agents de l’autoritat. També els van immobilitzar el vehicle.