Un home de 37 anys es troba ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'hospital Josep Trueta de Girona per un atropellament a Lloret de Mar.

Els fets van succeir poc abans de tres quarts de dues de la tarda del dimarts, un cotxe va envestir un home quan creuava un pas de vianants de l'avinguda de Vidreres, a l'altura del número 30.

Això és el que va veure un testimoni i va alertar 112. Arran dels fets es van activar la Policia Local de Lloret de Mar, els Bombers, personal del CAP i el SEM.

La víctima va sortir projectada uns metres arran de l'atropellament i va caure a terra inconscient.

Els serveis mèdics van atendre el ferit però arran de la seva gravetat, el SEM també va activar l'helicòpter medicalitzat. El mitjà aeri va traslladar l'home ferit molt greu a l'hospital Josep Trueta on es troba ingressat des de dimarts. Es troba a l'UCI amb pronòstic reservat.

Arran del succés, la Policia Local va tallar la circulació a l'avinguda de Vidreres des del carrer Sant Pere fins al carrer dels Mestres. Una hora després, es va obrir al trànsit.

L'atropellament es va produir en un pas de vianants i la Policia Local està elaborant l'atestat de l'accident de trànsit per aclarir si hi ha responsabilitats.

La conductora que va causar l'accident de trànsit va donar negatiu a les proves d'alcohol i drogues.