El Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB), especialitzat en la investigació dels àmbits marins, obra avui i demà les seves portes en el marc de la setmana de la ciència. La proposta pretén apropar a la ciutadania la tasca que realitzen els científics en aquest centre de recerca i, per fer-ho, rebran la visita de més de 300 alumnes de quart d’ESO i Batxillerat d’instituts de Lloret de Mar, Blanes, Todera, Palafolls i Tossa de Mar.

La Setmana de la Ciència, que es realitza a nivell estatal, busca que el públic generalista accedeixi als espais on es desenvolupa el coneixement científic, entrant en contacte directe amb els laboratoris i els equips d’investigació.

Els usuaris interessats encara es poden inscriure a les visites gratuïtes que es realitzaran avui (17:30h o 19h) i demà (19 hores). Per fer-ho han de reservar plaça a través del següent correu electrònic (divulgacio@ceab.csic.es) o trucant al telèfon del CEAB (972336101). En acabar les visites de dijous es projectarà el documental «50 graus».