Roben a l'àrea de servei de l'AP-7 a Maçanet i els Mossos arresten un dels lladres després d'una persecució

Els agents han localitzat el botí sostret en el cotxe fugit: 500 perfums i 50 parells de sabates, entre altres

Els perfums recuperats a Maçanet

Els perfums recuperats a Maçanet / Mossos

Eva Batlle

Eva Batlle

Robatori de lladres teloners aquesta matinada a l'àrea de servei de l'AP-7 de Maçanet de la Selva.

Ha acabat frustrat gràcies als Mossos d'Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Farners, que han enxampat un dels lladres i han recuperat el botí sostret. L'arrestat és un home de 41 anys, que ja comptava amb antecedents policials.

Els fets es remunten cap a un quart de sis de matinada, quan agents dels Mossos han vist un cotxe aturat amb dos homes a dins a l'àrea de servei Medes Sud (quilòmetre 86) amb els llums apagats.

Això els ha semblat sospitós i els agents han demanat que aturessin el vehicle. El conductor però no ha fet cas a les indicacions policials i ha fugit.

Els Mossos han perseguit el vehicle i també en terme de Maçanet l'han aconseguit interceptar.

En aquell moment, ha sortit del vehicle el copilot que ha aconseguit fugir. Mentre que els agents sí que han pogut detenir al conductor.

A banda, han recuperat el material sostret que tenien a dins del cotxe: més de 500 perfums, 50 parells de sabates, cinc bosses de mà i material electrònic divers (com un GPS, un ordinador, carregadors).

Els agents també han pogut localitzar pels volts de les sis del matí el vehicle que havia patit el robatori. A dins hi havia el xofer, que ha reconegut el material robat i ha descobert, que l'havien robat. El vehicle era d'una empresa de missatgeria.