Sis escriptores de Lloret de Mar impulsen un projecte per promoure la literatura

La idea va néixer el novembre després que les autores presentessin les seves novel·les en un mateix acte

DdG. Lloret de Mar

Sis escriptores lloretenques han impulsat un projecte titulat Lloret Literatura, coincidint amb la commemoració de la capitalitat de la cultura catalana. El grup el formen Frans Gallardo, Angelique Pfitzner, Victoria Cuesta, Laura García-Martín, Sofía Valencia i Júdit Sánchez.

La idea, segons va avançar Nova Ràdio Lloret, va néixer el novembre passat, després que Angelique Pfitzner i Victoria Cuesta presentessin les seves respectives novel·les en un acte conjunt a l’altar de Can Gallissà. Angelique Pfitzner explica que van pensar que calia sumar esforços per promoure la literatura i tot el que l’envolta a Lloret de Mar.

Impulsores d’una revista

Després de crear el grup de les sis escriptores i crear un compte d’Instagram, van decidir ampliar el projecte amb una revista anomenada Arte&Más.

El primer número es publicarà al febrer, serà en format virtual i comptarà amb la col·laboració de Frederic Guich i amb una entrevista a l’escriptor Ezequiel Montes, guanyador de l’última edició del festival Lloret Negre.

El grup Lloret Literatura està obert a tothom. S’hi pot contactar a través de les xarxes socials, on tenen perfil a Instagram.