Trobada entre Territori i l’Ajuntament de Lloret per millorar l’accés al municipi

El Conseller i l’alcalde de Lloret. | AJUNTAMENT DE LLORET

El Conseller i l’alcalde de Lloret. | AJUNTAMENT DE LLORET / ddg. lloret de mar

ddg. lloret de mar

El conseller de Territori, Juli Fernández i Olivares va visitar divendres Lloret de Mar per reunir-se amb l’alcalde Jaume Dulsat i diferents regidors de l’equip de govern. El secretari de Mobilitat, Marc Sanglas, també va participar en la trobada.

La reunió es va celebrar a petició de l’equip de govern que havia sol·licitat una reunió amb el nou Conseller i així poder tractar diferents temes de Mobilitat on, en paraules de Dulsat, «hem tractat, entre altres temes, millores en l’accés al municipi».

El mes de maig l’Ajuntament de Lloret va aprovar una moció que demanava al Govern de la Generalitat i la resta d’institucions del país la millora de les infraestructures de comunicació del municipi.

Pel que fa a la moció aprovada pel consistori, reiterava la necessitat d’executar la ronda de la Costa Brava, mitjançant la prolongació de la C32 fins al municipi de Lloret, en el seu format de 2+1 carrils, fins a la confluència amb la C63, i l’execució de la variant compromesa pel departament de Territori de la Generalitat de Catalunya l’any 2016, que des de la C63, enllacés amb la GI680 Lloret-Tossa de Mar, a l’altura de Canyelles i Coll de Llop.

D’altra banda, el Conseller de Territori va signar el llibre d’honor a la Sala de Plens del municipi selvatà.