Blanes acull fins al 18 de gener les II Jornades d’Orientació d’Universitats

Les sessions informatives es duen a terme des de les 17 hores fins a les 18:30 hores al teatre de la localitat

DdG. Blanes

El Teatre de Blanes allotjarà fins el proper 18 de gener i per segon any consecutiu una experiència adreçada a l’alumnat de batxillerat i cicles formatius de grau superior. Es tracta de les II Jornades d’Orientació d’Universitats Catalanes, que tindran lloc de 17 a 18:30 hores.

L’experiència està organitzada pel CRP –Centre de Recursos Pedagògics- de la Selva II que té la seva seu a Blanes, i abasta els instituts de les poblacions de Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Maçanet de la Selva i Vidreres. També compta amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, que ha cedit l’equipament cultural perquè hi tinguin lloc les tres jornades d’orientació.

El calendari

El calendari preveu que cada dia hi hagi representants d’una universitat al Teatre de Blanes per presentar a l’alumnat assistent les respectives ofertes d’estudis i serveis universitaris. Els nois i noies que vulguin accedir a la universitat el curs vinent poden assistir gratuïtament a l’experiència que s’ha organitzat després de l’èxit que va tenir la primera edició del 2022, amb l’objectiu que els i les estudiants puguin tenir més informació respecte el seu futur formatiu.

L’alumnat dels centres educatius poden assistir acompanyats de familiars, perquè així els dubtes que puguin sorgir es resolguin coincidint amb les respectives sessions. Ahir, va fer el tret de sortida la Universitat Autònoma de Barcelona; avui serà la Universitat de Girona; i finalment el dimecres 18 de gener les jornades es tancaran amb la participació de la Universitat Politècnica de Catalunya. Les universitats també organitzen jornades de portes obertes per tal que aquelles persones amb inquietuds de continuar o ampliar la seva formació puguin obtenir informació.