Crema un autocar a l'N-II a l'atura de Maçanet i provoca mig quilòmetre de retencions

El vehicle transportava un grup de nens que han resultat il·lesos

Una imatge d'arxiu de Bombers.

Una imatge d'arxiu de Bombers. / DdG

Laia Bodro Colomer

Laia Bodro Colomer

Un incendi en un autocar aquest matí a l'N-II a l'altura de Maçanet de la Selva ha provocat retencions de fins a mig quilòmetre a causa del tall de la calçada en els dos sentits de la marxa.

L'incendi ha tingut lloc pocs minuts després de dos quarts de 10 del matí, quan un autocar que transportava un grup de nens d'entre 9 i 10 anys ha començat a cremar parcialment. Els Bombers han apagat l'incendi i s'han assegurat que el grup de nens quedés lluny de les flames. Al cap de 10 minuts, han donat per extingit l'incendi, que ha cremat part del vehicle i l'ha deixat al mig de la calçada.

L'empresa de l'autocar s'ha fet càrrec dels nens, que a les 11 ja han pogut marxar en un nou vehicle. Cap dels menors ha resultat ferit.

Per aquest motiu, els Mossos d'Esquadra han tallat els dos sentits de la marxa entre el quilòmetre 690 i 689,5, fet que ha provocat retencions de fins a mig quilòmetre. A les 10.49, s'ha reobert el trànsit en un sentit, donant pas alternatiu per la part de la calçada que ha quedat lliure.

En aquests moments, s'està esperant que la grua retiri el vehicle afectat per recuperar la normalitat viària.