Albert Robert relleva a Jaume Dulsat a l’alcaldia de Lloret

Fins ara exercia de primer tinent d’alcalde i assumirà les funcions de batlle fins al final del mandat vigent

Albert Robert durant el ple de la seva investidura.

Albert Robert durant el ple de la seva investidura. / Ajuntament de Lloret

Clara Julià

Clara Julià

«És un dia especial per a mi, assumeixo oficialment el càrrec d’alcalde, em sento molt honorat d’agafar el testimoni d’en Jaume Dulsat, amb qui he treballat intensament els últims vuit anys. En els pròxims anys, sortiran nous reptes a superar i noves oportunitats per aprofitar; si sumem esforços i implicació, tant del sector públic com del privat, ens en sortirem», aquestes van ser les primeres paraules d’Albert Robert (JuntsXLloret) com a nou batlle del municipi selvatà després de celebrar-se el ple extraordinari que va oficialitzar la presa de possessió. Robert, que fins ara exercia de primer tinent d’alcalde, va ser escollit amb un total de 12 vots (5 de JuntsXLloret, 3 d’ERC i 4 dels no adscrits que actualment formen part de l’equip de govern).

La sessió d’investidura es va celebrar en un ple extraordinari on primerament es va fer la Constitució de la Mesa d’Edat conformada pel regidor de major edat, Eduardo López, que actuava com a president de la Mesa; el regidor més jove, Albert Ferràndez que actuava com a vocal, i pel secretari de l’Ajuntament, com que actuava com a secretari de la Mesa.

La celebració del ple era el darrer tràmit per tal de tancar la sortida de Dulsat de l’alcaldia després que anunciés la incompatibilitat de compaginar la tasca d’alcalde amb la seva recent incorporació al sector privat. De fet, el primer acte institucional que ha fet Albert Robert com a alcalde és el lliurament de la Dona Marinera a l’exalcalde, Jaume Dulsat, en agraïment a la seva dedicació a la vila.