Maçanet de la Selva recepcionarà el polígon industrial de Puigtió

La recepció arriba després d’un any de negociacions entre el promotor, l’Ajuntament i els propietaris

Ple extraordinari de Maçanet de la Selva.

Ple extraordinari de Maçanet de la Selva. / Ajuntament de Maçanet

DdG

El ple de Maçanet de la Selva, va aprovar la modificació puntual del Pla General d’Ordenació Urbanística (PGOU) per engegar els tràmits per recepcionar el Polígon Industrial de Puigtió. Aquesta modificació permetrà, un cop aprovada definitivament, iniciar el projecte de reparcel·lació i urbanització mitjançant el sistema de cooperació, que anirà a càrrec dels propietaris. El ple extraordinari es va celebrar ahir amb un únic punt de votació, el qual els grups polítics de Som, ERC, PSC, Tots Som Poble i DIM hi van votar a favor, i Acord per Maçanet es va abstenir. 

«Aprovar aquesta modificació, amb el consens dels propietaris del polígon i els diferents grups polítics, és una molt bona notícia pel futur de Maçanet”, va assegurar l’alcaldessa, Natàlia Figueras.

Aprovar aquesta modificació, amb el consens dels propietaris del polígon i els diferents grups polítics, és una molt bona notícia pel futur de Maçanet

Natàlia Figueras

— Alcaldessa de Maçanet

Més d’un miler de treballadors

El polígon de Puigtió es va construir als anys setanta. Des del principi ha sigut un factor molt important en la promoció econòmica del poble, el qual acull una trentena d’empreses que generen més d’un miler de llocs de treball. A principis de l’any 2022, després d’un any de negociacions entre el promotor, els propietaris i Ajuntament, es va arribar a un consens per recepcionar el polígon i esdevingui així competència municipal. 

Polígon Industrial de Puigtió a Maçanet de la Selva

Polígon Industrial de Puigtió a Maçanet de la Selva / Ajuntament de Maçanet