Un acusat s'enfronta a 15 anys de presó per violar i amenaçar la parella a Lloret

Segons la fiscalia, el processat l'obligava a mantenir relacions exercint violència psicològica i amenaçant-la de mort

Ariadna Sala

Ariadna Sala

Un acusat s'enfronta a 15 anys de presó per violar presumptament a la seva parella de forma continuada a Lloret de Mar des del 2015 fins al 2018. El judici del cas s'havia de fer avui a la secció quarta de l'Audiència de Girona, però s'ha suspès perquè l'acusat no s'ha presentat.

Segons la tesi de la fiscalia, víctima i acusat van iniciar una relació de parella l'any 2015 i es van allargar fins al 2018, durant la qual el processat va exercir de manera "continuada" una actitud de "control, domini i humiliació" cap a la víctima. L'acusació recull diverses amenaces cap a la víctima, entre les quals "si et veig amb un altre home et mataré a tu i també a ell perquè m'és igual anar a la presó".

La víctima també va patir diversos episodis d'agressió sexual, segons relata la fiscalia, que indica que l'acusat va obligar-la a mantenir relacions sexuals mentre estava embarassada i també durant el període postpart a finals de 2016. Des de llavors la víctima pateix un trastorn posttraumàtic compatible amb els fets.